Voziček je prazen.
Izdelek '%s' je bil dodan v voziček.

Izobraževanje

Tečaji in izobraževanja, ki jih organiziramo na teme zagotavljanja varnosti živil (osnovna načela higiene, HACCP sistem, Spremljajoči higienski programi, osnove ISO 22000...), vodijo priznani strokovnjaki. Udeleženci naših izobraževanj si pridobijo potrebna znanja in se usposobijo za uspešno izvajanje in izboljševanje sistemov za zagotavljanje varnosti živil v vseh fazah in procesih njihovega delovanja.  Izobraževanja so prilagojena naravi dejavnosti organizacije in vzpostavljenosti sistema za zagotavljanje varnosti. Prilagodimo se vašim potrebam in zahtevam.

Temelji dobre higienske prakse na daljavo

Zakaj smo se odločili za ta korak izobraževanja na daljavo? Ker se zavedamo, da nimamo vsi časa sedeti med delavnikom v predavalnici. Ker se zavedamo, da je lažje gradivo predelati takrat ko imamo čas in nismo pod pritiskom. Ker se zavedamo, da ni vsak tečaj namenjen vsem ter, da nimamo vsi časa sedeti med delavnikom v predavalnici.

Komu je tečaj namenjen! Vsem, ki se ukvarjajo s proizvodnjo, pripravo in prodajo živil oziroma, ki na kakršenkoli način prihajajo v stik z živili: proizvajalcem živil, skladiščnikom, transporterjem, prodajalcem in vsem, ki živila pripravljajo v restavracijah, gostinskih obratih, vrtcih, bolnišnicah, hotelih,…

VSEBINA PAKETA TDHP na daljavo:

DELOVNA SKRIPTA V ELEKTRONSKI OBLIKI WORD IN POWER POINT:

  • TEMELJI DOBRE HIGIENSKE PRAKSE
  • HACCP SISTEM, TEORIJA
  • SPREMLJAJOČI HIGIENSKI PROGRAMI IN IZVAJANJA LE TEH
  • PRAKTIČNI PRIMERI PROIZVODNIH FAZ PO KORAKIH
  • PREIZKUS ZNANJA
  • POTRDILO O OPRAVLJENEM TEČAJU
Sofinanciranje

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.