Voziček je prazen.
Izdelek '%s' je bil dodan v voziček.

Wireless Alert TP merilnik temperature (WirelessAler)

  • Wireless Alert TP merilnik temperature
  • Wireless Alert TP merilnik temperature
45,14 €
Cena brez DDV: 37,00 € (DDV: 22,00 %)

Novo  

Wireless Alert TP meri temperature med -40 in 125°C. Uporabnika dobi obvestil po e-pošti, kadar temperatura preseže nastavljene meje uporabnika in ko se temperatura vrne v zahtevano mejo.

Namestitev ne bi mogla biti lažja. Preprosto sledite navodilom po korakih v brezplačni mobilni aplikaciji za brezžično opozorilo (na voljo v Googlu Play in App Store). Med nastavitvijo lahko uporabnik vnese kontaktni e-poštni naslov in nastavi meje visokih in / ali nizkih temperatur. Kadar naprava zazna temperature zunaj teh vnaprej nastavljenih omejitev, bo na konfigurirani naslov poslano opozorilo po e-pošti in na napravi bo začela utripati LED indikator, ki vizualno obvesti vse osebe.

Rezultat: hitro in pravilno lahko ukrepamo, da odpravimo težave s temperaturo, preprečimo poškodbe temperaturno občutljivih materialov ali zagotovimo ustrezne pogoje.

Naprava lahko pošilja tudi dnevna / tedenska / mesečna (uporabniško izbrana) načrtovana zbirna poročila z natančnimi podrobnostmi o najnižjih, najvišjih in povprečnih temperaturah, pa tudi o nivoju baterije, številu poslanih obvestil in skupnem času, ki je bil v načinu opozorila.

https://youtu.be/buzPq_H3uJo

Količina

 

  • Zaloga: 50
  • Kategorija: EL-USB

Specification

Measurement Range -40 to +125°C Device Operating Temperature -18 to +55°C Measurement Resolution 1°C Measurement Accuracy -40 to +80°C (+/-1) Environmental Conditions Device: indoor use only (IP5X), Probe: waterproof (IP67) Probe Length 1.5m Product Dimensions (excluding probe) 69 x 32 x 22mm Battery Type 2 1.5V Alkaline LR03/UM4/AAA Battery Life 2 years

 

Sofinanciranje

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.