Voziček je prazen.
Izdelek '%s' je bil dodan v voziček.

EL-USB-1-LCD USB Temperaturni datalogger (ELUSB1LCD)

  • EL-USB-1-LCD USB Temperaturni datalogger
111,41 €
Cena brez DDV: 91,32 € (DDV: 22,00 %)

Izmeri in shrani lahko do 16.378 temperaturnih meritev v območju med -35 in +80°C. Omogoča uporabniku enostavno in hitro nastavitev vzorčenja, začetka delovanja, prenašanja podatkov, shranjevanja... kar direktno prek vgrajenega USB vmesnika v USB izhod vašega računalnika. Programska oprema je prirejena za okolja Windows 2000, XP, Vista in 7. Podatke je možno pregledovati in tiskati v obliki grafa ter izvažati. Logger se napaja z litijevo baterijo, katera življenjska doba je ocenjena na 1 leto (25°C, frekvenca 1m), po izrabi pa jo je možno zamenjati brez strahu, da bi se podatki izgubili. Delovanje se odraža z utripanjem led utripalk na samem loggerju (zelena in/ali rdeča). Ohišje je robustno in zaščiteno proti tujkom ter vlagi z dodatno kapico do IP 67. Visok kontrastni LCD prikaže ternuetno temperaturo, na voljo pa je vpogled v minimum in maximu izmerjenih vrednosti.
 

 

PROGRAMSKA OPREMA

Uporabniku enostavna in prijazna namestitev ter uporaba za okolja Windows. Nastavitev frekvenčenja, kritičnih mej, prenos, shranjevanje, tiskanje in izvoz podatkov.

Količina

 

  • Zaloga: 49
  • Kategorija: EL-USB

OSNOVNI PODATKI

· -35 do +80°C
· Natančnost 0,5
· Točnost +/- 0,5°C
· Vgrajen USB vmesnik
· Nastavitev spodnje in zgornje kritične meje
· LED indikator stanja
· Zamenljiva litijeva baterija
· IP 67 zaščita

NASTAVITVE

· Poimenovanje loggerja
· °C ali °F
· Frekvenca (10s, 1m, 5m, 30m, 1h, 6h, 12h)  
· Spodnja in zgornja kritična meja
· Zamik začetka delovanja dan in ura

Sofinanciranje

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.