Voziček je prazen.
Izdelek '%s' je bil dodan v voziček.

Izdelava načrta za preprečevanje razmnoževanja legionel (LEG)

  • Izdelava načrta za preprečevanje razmnoževanja legionel
183,00 €
Cena brez DDV: 150,00 € (DDV: 22,00 %)

V 9. čl. Zakona o nalezljivih boleznih je določeno, da lastniki, upravljalci morajo izvajati splošne ukrepe, ki v skladu  s posebnimi predpisi zagotavljajo sanitarno tehnično in sanitarno higiensko vzdrževanje objektov, torej tudi vzdrževanje internega vodovodnega omrežja ter tako zagotavljanje zdravstveno ustrezne pitne vode.

V 1. točki 3. čl. in v 9. čl. Pravilnika o pitni vodi je določeno, da je pitna voda zdravstveno ustrezna, kadar ne vsebuje mikroorganizmov, parazitov in njihovih razvojnih oblik v številu, ki lahko predstavlja nevarnost za zdravje ljudi.

Za odpravo neskladnosti pitne vode, ki je posledica hišnega vodovodnega omrežja ali njegovega vzdrževanja je odgovoren lastnik ali upravljalec opbjekta.

Glede na navedeno mora zavezanec pripraviti načrt izvajanja ukrepov za preprečevanje razmnoževanja legionel v internem vodovodnem omrežju.

Pri tem vam lahko pomagamo, tudi z izdelavo načrtov hišnega vodovodnega omrežja ter označevanja izlivk.

Cena je okvirna in velja za enostavne primere. Za bolj kompleksne vam pripravimo ponudbo. 

Količina

 

Sofinanciranje

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.