Voziček je prazen.
Izdelek '%s' je bil dodan v voziček.

EL-USB-5 Merilnik dogodkov (ELUSB5)

  • EL-USB-5 Merilnik dogodkov
135,36 €
Cena brez DDV: 110,95 € (DDV: 22,00 %)
  • Vhodna napetost do 24V
  • Možnost brez voltnega kontakta
  • Rising and falling edge triggering
  • Priklop preko vijačnih sponk
  • USB vmesnik za prenos podatkov                            

New Product
RoHS compliant
 

Ta samostojni merilnik lahko meri in shranjuje dogodke (zaznava, vnos in shranjevanje časa in datuma nastanka), spremembe stanja in število dogodkov (prešteti dogodki, ki se zgodijo v času obdobja).Shrani do 32.510 meritev.

Dogodki in stanje spremembe ga lahko sproži bodisi dvižnem robu (napetost gre od nizke do visoke) ali iz roba (napetost gre od visokih na nizke). Prav tako je možno uporabiti volt kontakte. Namesto merjenja zunanje napetosti, zapisovalnik podatkov uporablja napetost na vijačne sponke in zazna vhodno zapre (tj. rele ali mikrostikalo).

Hitra stopnja omogoča zajem dogodkov pri hitrosti do dva krat na sekundo in stanje spremembe pri hitrosti do pet krat na sekundo. V primeru izklopa LED pa do 100-krat na sekundo. Programska rešitev omogoča uporabniku enostavno in hitro nastavitev vzorčenja, začetka delovanja, prenašanja podatkov, shranjevanja... kar direktno prek vgrajenega USB vmesnika v USB izhod vašega računalnika. Programska oprema je prirejena za okolja Windows 98, 2000, XP,  Vista in Windows 7. 

Količina

 

Sofinanciranje

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.