Voziček je prazen.
Izdelek '%s' je bil dodan v voziček.

EL-USB-CO USB Karbon Monoksid datalogger (ELUSBCO)

  • EL-USB-CO   USB Karbon Monoksid datalogger
  • EL-USB-CO   USB Karbon Monoksid datalogger
135,36 €
Cena brez DDV: 110,95 € (DDV: 22,00 %)

Izmeri in shrani lahko do 32.510 meritev CO v območju od 0 do 1000 ppm v temperaturnem območju med -10 do +40°C. Omogoča uporabniku enostavno in hitro nastavitev vzorčenja, začetka delovanja, prenašanja podatkov, shranjevanja... kar direktno prek vgrajenega USB vmesnika v USB izhod vašega računalnika. Programska oprema je prirejena za okolja Windows 98, 2000, XP in Vista (32-bit). Podatke je možno pregledovati in tiskati v obliki grafa ter izvažati. Logger se napaja z litijevo baterijo, katera življenjska doba je ocenjena na 1 leto (25°C, frekvenca 1m), po izrabi pa jo je možno zamenjati brez strahu, da bi se podatki izgubili. Delovanje se odraža z utripanjem LED utripalk in opozorilnim zvokom v primeru prekoračene kritilne meje. Ohišje je robustno in zaščiteno proti tujkom ter vlagi.

Količina

 

OSNOVNI PODATKI

0 do 1000 ppm
Do 32.510 meritev
Vgrajen USB vmesnik
Nastavitev kritične meje
LED indikator stanja in opozorilni zvok
Zamenljiva litijeva baterija
Življenska doba senzorja 4 leta

PROGRAMSKA OPREMA

Uporabniku enostavna in prijazna namestitev ter uporaba za okolja Windows 98, 2000, XP in Vista. Nastavitev frekvenčenja, kritičnih mej, prenos, shranjevanje, tiskanje in izvoz podatkov.

Sofinanciranje

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.