Nosilec živilske dejavnosti je dolžan zaposlenim omogočiti usposabljanje za pridobitev novih znanj o higieni živil in načelih HACCP sistema. Nosilec mora za osebe, ki delajo v proizvodnji ali prometu z živili voditi dokumentacijo o letnem usposabljanju (Plan izobraževanja), ki je sestavni del dokumentacije o spremljajočih higienskih programih, ki so del notranjega nadzora v živilski dejavnosti - HACCP načrta.
Komu je tečaj namenjen!
Vsem, ki se ukvarjajo s proizvodnjo, pripravo in prodajo živil oziroma, ki na kakršenkoli način prihajajo v stik z živili: proizvajalcem živil, skladiščnikom, transporterjem, prodajalcem in vsem, ki živila pripravljajo v restavracijah, gostinskih obratih, vrtcih, bolnišnicah, hotelih,…
Poglavitna področja:
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.